Uuden alku

Oletko kuullut tarinan uskovaisesta miehestä, jonka kylän tulva yllätti? Mies kiipesi talonsa katolle turvaan, kun veden pinta nousi nousemistaan. Paikalle tuli vene ja miestä kehotettiin hyppäämään kyytiin. Mies kieltäytyi ja sanoi, että Jumala pitää hänestä huolta. Veden pinta jatkoi nousemistaan. Paikalle tuli helikopteri ja tarjosi miehelle kyytiä turvaan. Mies kieltäytyi jälleen ja sanoi, että Jumala pitää hänestä huolta.
Mies hukkui ja saapuessaan taivaaseen hän kysyi Jumalalta, miksi tämä ei ollut pitänyt huolta hänestä. Jumala vastasi, että minähän lähetin luoksesi ensin veneen ja sitten helikopterin, mutta sinä et ottanut apua vastaan.

Joskus tilanne ja elämä voi näyttää ja tuntua hyvinkin toivottamalta. Silloin on syytä pitää korvat ja silmät auki. Meille annetaan erilaisia mahdollisuuksia, jos vain olemme avoimia ja valmiita niihin tarttumaan. Itse olen ollut tällaisessa tilanteessa useammankin kerran. Aina en ole hypännyt siihen ensin paikalle tulleeseen veneeseen, mutta helikopteriin kyllä. Ja joskus se helikopteri ei ole vienyt minua juuri sinne, minne olisin halunnut, mutta kuitenkin lähemmäs sitä paikkaa, jonne olen halunnut.

Facebook päivitys 8/2018
Mä niin tiedän miltä tuosta veneestä tuntuu. Kaikkea ihanaa ja upeeta on lähes käden ulottuvilla, mutta jotenkin sitä vaan on jumissa eikä löydä tietä ulos ahtaasta ”vankilastaan”.

Mikä se paikka sitten on ollut, jonne olen halunnut? Opin jo kauan sitten, että itse en aina tiedä mikä paikka, työ tai kuka ihminen on minulle paras ja olenkin yrittänyt keskittyä siihen oloon, jonka haluan. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

Facebook päivitys 4/2019
Aamulenkillä oli ihan pakko ottaa kuva tästä veneestä. Ette ehkä muista, tai ehkä edes nähneet, mutta viime elokuussa otin lähes samassa paikassa kuvan toisesta veneestä. Se vene oli kasvillisuuden saartama ja mulle tuli siitä mieleen oma elämäntilanne. Tunsin olevani jumissa. En löytänyt tietä ulos. Tänään tunnen olevani vapaa ja onnellinen. Tiedän mihin suuntaan olen menossa ja koen, että mulla on paljon mahdollisuuksia. 

Jos sinusta tuntuu, että kaipaat elämääsi muutosta, pidä silmät ja korvat auki. Kun sinulle tarjotaan mahdollisuutta, joka KUULOSTAA HYVÄLTÄ ja TUNTUU OIKEALTA, TARTU TILAISUUTEEN! Älä anna kenenkään, edes itsesi, sanoa että ethän sinä osaa soutaa tai lentää helikopteria. Vastaa heille, että ei haittaa, minä opin kyllä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *