Minusta

Olen Riittävän Hyvä (ja niin olet sinäkin!)

Saanko tarpeeksi ravintoaineita syömästäni ruoasta? Miksi lihon, vaikka en mielestäni syö juuri mitään? Mutta kun en jaksa ja on niin kiirekin aina… Kuulostaako tutulta?

Riittävän Hyvä. Valitsin tämän toiminimen, jotta muistaisin, ettei kaikkea tarvitse suorittaa eikä täydellistä ole olemassakaan. Jo pienillä muutoksilla voi saada paljon aikaan.

Kuka minä olen?

Olen koulutettu ravintovalmentaja Anika Ylander. Asun Porvoossa, ja olen ihanan tyttölapsen äiti. Sydäntäni lähinnä ovat valmennettavat, jotka aloittavat elämäntapamuutoksen joka syksy ja uusivuosi tai ovat ihan pihalla siitä, että pitääkö niitä hiilihydraatteja nyt vältellä vai ei. Kaikki te, jotka haluatte voida paremmin, jaksaa paremmin, nauttia elämästä ja olette valmiita tekemään töitä saavuttaaksenne sen muutoksen. Pysyvästi.

Mistä matkani alkoi?

Työskentelin aikaisemmin kiinteistönvälitysalalla 9,5 vuotta. Kolmen ”välivuoden” jälkeen olen osittain palannut takaisin. Rakastin ja rakastan työtäni, mutta annoin sen viedä mukanaan enkä osannut sanoa ei. Poltin itseni loppuun ja voin todella huonosti. Tästä syystä kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeä ja olen ymmärtänyt, että hyvinvointi lähtee sisältä ja itsetuntemuksesta. Oikealla ravitsemuksella on suurempi vaikutus hyvinvointiin, kuin ehkä tiedostammekaan. Matka tähän pisteeseen on ollut vaativa, mutta voin todeta selvinneeni tästä voittajana. Halu auttaa myös muita voimaan hyvin heräsi, ja maaliskuussa 2016 valmistuin ravintovalmentajaksi Trainer4You:n koulutuksesta.

Riittävän Hyvä tänään ja tulevaisuudessa

Ei ole kahta samanlaista ihmistä, joten ravintovalmennus lähtee aina sinun yksilöllisestä tilanteestasi. Halu voida paremmin lähtee sinusta itsestäsi. Riittävän Hyvän tarjoamiin palveluihin kuuluu ravintoanalyysi, sekä eripituisia Hyvä Olo- valmennuksia tarpeidesi mukaan.

Toimin myös laadukkaita hyvinvointituotteita tarjoavan, suomalaisen Arctic Nutritionin itsenäisenä edustajana. Kun kuulin tästä yrityksestä, huomasin heti, että tässä haluan olla mukana. Arvomme ovat yhteneväisiä. Haluamme molemmat auttaa ihmisiä voimaan hyvin.

Tee päätös voida hyvin. Ota rohkeasti yhteyttä/vinkkaa kaverille jo tänään!

Anika Ylander- Riittävän Hyvä